Collectie

In mijn showroom vind je een ruime keuze aan juwelen uit verschillende collecties. De basiscollectie bestaat uit must-have ringen voor hem en haar en oorbellen voor elke dag en voor elke vrouw. Ook bij ‘moeilijke’ vingers (bvb. omwille van reuma), zitten de ringen als gegoten. De comfortabele ovale pasvorm laat je toe om de ring dwars over de knokkel te schuiven. Eenmaal op zijn plaats draai je de ring eenvoudig terug.

De Earth-collectie verzamelt zeldzame stenen, bewerkt en verwerkt tot unieke, duurzame en al even zeldzame sieraden. Zo vind je er onder andere ruwe robijnen, saffieren, aquamarijnen, roze spinel, diamanten en watermeloen toermalijn terug.

Services

Maatwerk

In samenspraak met jou, ontwerp ik een uniek juweel. Aan de hand van gerichte vragen loods ik je door de collecties in de showroom. Je past de juwelen die je aanspreken en samen bespreken we wat wel of juist niet bij je past qua vorm, kleur, structuur en afwerking. Afhankelijk van het ontwerp worden prijzen onmiddellijk of op een afgesproken moment via email of sms meegedeeld.

Parels

Herknopen met zijdedraad is mogelijk in het atelier. Een parelsnoer herknopen, verlengt de levensduur van het juweel. De sluiting en de parels worden steeds vooraf gereinigd.

Tijdens het herknopen kan ik het juweel terug in zijn oorspronkelijke staat brengen of het, door toevoeging van nieuwe elementen en accenten, transformeren naar iets eigentijds.

Graveren

Gravures maken een juweel persoonlijker. In het atelier zijn verschillende gravures mogelijk: naam, initialen, vingerafdrukken, kleine figuren, enz.

Oud goud transformatie

Blaas nieuw leven in oud goud! Na een gesprek en vertrekkende van een gevoelswaarde wordt een persoonlijk juweel ontworpen. Klanten kunnen ook inspiratie opdoen aan de hand van bestaande ontwerpen en sieraden.

Reinigen

Juwelen die worden binnengebracht voor herstelling worden steeds gereinigd en gepolijst. Dit is inbegrepen in de prijs.

Herstellingen

Je kan bij mij terecht voor de herstelling van juwelen in goud en zilver.

Cadeaubon

Bonnen kunnen ook in het atelier worden afgehaald. Jij bepaalt het bedrag en al dan niet een persoonlijke boodschap. Elke bon wordt sierlijk ingepakt.

Geschenkverpakking

Juwelen worden steeds in een doosje verpakt. Een aanvullende geschenkverpakking is ook mogelijk.